karriär medarbetare På vårt sätt

Vi är The Place To Be

Ta plats i ett lag med kollegor som vill mer. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

För dig som är student

Är du nyfiken på en karriär inom it?

Vi bygger Sverige med it och vill göra det tillsammans med dig. Här hittar du information om vad vi kan erbjuda dig som student. Se var du kan träffa oss på högskolor och universitet för att prata karriär. Det kan handla om allt ifrån lediga tjänster till exjobb och vårt eftertraktade traineeprogram. Vi har även Accelerateprogram som ger dig en kickstart in i it-branschen.

Utforska mina möjligheter

Bli medlem i vårt Talent Network

Genom att bli medlem i vårt nätverk säkerställer du att du får ta del av våra lediga tjänster. 

  • Få jobbrekommendationer som matchar dina intressen
  • Dela jobbmöjligheter med vänner och familj via sociala medier eller per e-mail

Att jobba på Atea

Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer